مشاوره حقوقی رایگان - تهديد همسر

سلام خانمي ٣١ساله هستم ٤ساله ازدواج كردم شوهرم كار درست و حسابي نداره مستاجر هستيم هيچ كاري براي زندگيمون نميكنه من يه مقدار طلا داشتم يه مقدار هم پدرم كمك كرد يه خونه نقلي خريدم به اسم خودم از وقتي فهميده همش تهديد ميكنه كه بايد به نام من بزني وگرنه ميكشمت ميرم جلو در پدرت ابرو ريزي ميكنم همشم باهام دعوا ميكنه جلو بچه ها كتكم ميزنه حالا من نميدونم چه اقدامي بايد بكنم لطفا راهنماييم كنين ممنون

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام زندگی مشترک بر پایه تفاهم ،رحمت و مودت استوار است نه تهدید و حتی زور قانون.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سند را منقل ننمایید و بابت ضرب و جرح شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ضرب جرح شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بابت ضرب و جرح میتوان شکایت خود را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید در خصوص تهدید از ایشان شکایت کنید