مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

من در یک خیابان یک طرفه داخل شهر گردش به راست از سمت چپ خیابان برای ورود به فرعی سمت راست خیابان یکطرفه داشتم نصف عرض خیابان رو که رد کردم ماشینی که از پشت میامد با 20 متر خط ترمز نصف در عقب و گلگیر ماشینم را زد یعنی سرعت غیر مجاز داشت مقصر کیست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدما شما عرض کنم مقصر توسط کارشناسان راهور مشخص می گردد اما قابل اعتراض است

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام شما مقصرید ولی احتراما بهتر است این قبیل سوالات غیر حقوقی را از پاسبان محل بپرسید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی صحنه حادثه توسط کارشناس دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی صحنه‌ حادثه توسط کارشناس است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مقصر توسط افسر راهنمایی مشخص خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مقصر توسط افسر راهنمایی مشخص خواهد شد

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

در این مورد باید پلیس نظر بدهد .بعضی مواقع در خیابانهای یک طرفه هم ، حق گردش به راست بدون توقف کامل وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مقصر توسط افسر راهنمایی تعیین می گردد

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

البته این با کروکی افسر راهنمایی و رانندگی احراز میشه اما طبق مقررات ماشینی که از پشت میزنه مقصر، گر چه شما هم تخلف داشتین و این هم به نوعی اقصی از سمت شما ست، یعنی هر دو مقصرین

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال شما در صلاحیت کارشناس این موضوع است .‌