مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک و رابطه نامشروع

با سلام و خسته نباشید

1- امکان پرینت از خط در روابط نامشروع مجازی را میدهند ؟ یا اول باید جرم ثابت شود تا بدهند ؟

2- اگر صرفا به شوهرم شک داشته باشم البته به صرف اینکه اسکرین شات معمولی داشته باشم میتوانم به قاضی درخواست پرینت بدم ؟

3-پرینت پیامک ها از همان روزی که قاضی دستور داده گرفته میشود ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر ثابت شود که دیگر نیاز به پرینت نیست. از برنامه های مجازی پرینت گرفته نمی شود.بله

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به صرف شک و تردید استعلام نمی کنند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از برنامه های مجازی امکان پرینت گرفتن نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتیکه شکایتذصورت گیرد و قاضی صلاح بداند دستور اخذ پرینت داده میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت کنید دادگاه دستور پرینت مکالمات و پیامها را می دهد و دستور پرینت واتساپ و تلگرام و... صادر نمیشه.
توجه داشته باشید که صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر پیام ها صریح بر وجود رابطه نامشروع نباشد قاضی دستور گرفتن پرینت نخواهد داد /
بله

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بعضی از اپلیکیشن ها مانند واتساپ امکان استعلام پرینت وجود ندارد اما از طریق اسکرین شات و دلایل دیگر میتوانید اقدام نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام برای گرفتن پرینت قانونا نیاز به دستور قضایی می باشد و پرینت پیامک ها در محدوده ی زمانی ای که قاضی مشخص می کند از اپراتور اخذ می گردد و اصولا پرینت پیامک ها برای 6 ماهه گذشته قابل اخذ است . همچنین صرف شک موجب صدور دستور قضایی جهت دریافت پرینت نمی باشد و نیاز به دلایل محکم تری می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شک برای تقاضای پرینت کافی نیست اگر دلایل محکمی دارید تقاضا دهید تا قاضی تصمیم گیری کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صرفا با دستور مقام قضایی انجام میگردد و معمولا با توجه به توضیحات دستور داده نخواهد شد

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

صرف شک موجب دستور قاضی برای دریافت پرینت نمیباشد