مشاوره حقوقی رایگان - قطع حقوق بازنشستگي مادر در صورت خروج از كشور ...

درود ...
خانمي ٣٧ ساله و مجرد هستم كه از ده سال پيش سهم خود را از حقوق بازنشستگي مادرم كه فوت كردن از صندوق بازنشستگي كشوري ميگيرم.
آيا اگر براي كار و زندگي از ايران خارج شوم ، سازمان بازنشستگي كشوري ميتواند قانونا سهم حقوق ام را قطع كند؟ اگر جواب بله است ، آيا در آن صورت كل حقوق مادرم را به خواهر مجرد ٥٠ ساله ام كه بدون درآمد است پرداخت ميكنند يا او فقط سهم خود را دريافت خواهد كرد ؟ با تشكر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سازمان بازنشستگی مطلع گردد قطع خواهد نمود مضافا اینکه اگر خواهرتان مجرد وفاقد شغل باشد مستمری به ایشان تعلق خواهد گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر سازمان بازنشستگی مطلع گردد قطع خواهد نمو