مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش ملک

سلام من یه خانه خریدم وکالتی الان میخوام بفروشم ولی در مشاور املاک ثبت نمیشه میگه به علت مالیات قطع میباشد و هولوگرام نمیاره چیکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید به صورت دستی مبایعه نامه را در املاک تنظیم نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تحقیق کنید بنگاه املاک مالیات نداده یا ملک دارای مالیات است . از اداره دارایی سوال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ملک مالیات دارد
می توانید بصورت دستی بدون کد قراداد تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضورا به اداره دارایی مراجعه نمایید تا موضوع مالیات مشخص گردد
میتوانید شما هم به صورت وکالتی ، ملک را انتقال بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام از طریق دفتر اسناد رسمی اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا به اداره دارایی مراجعه نمایید تا موضوع مالیات مشخص گردد میتوانید شما هم به صورت وکالتی ، ملک را انتقال بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

جهت بررسی دقیق و صحیح موضوع به دا ایی مراجعه کنید تا علت را متوجه شوید.