مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام من پسر هفت ماهه دارم که اسمش رو آراد گذاشتیم ولی در زبان ترکی شبیه یه اصطلاح عامیانه است این موضوع برام عذاب آور شده چطوری باید اقدام به تغییر نام کنم?آیا مراحل قانونیش طولانی هست؟چون همسرم مخالف این موضوع هست

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تغییر نام به سختی انجام میشود در صورت رضایت پدر اول به ثبت احوال مراجعه ودرخواست خود را مطرح کنید اگر موافقت نشد میتوانید در دادگاه دادخواست تغییر نام بدید

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

هم از طریق دادگاه و هم از طریق اداره ثبت احوال

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید اگر نتیجه نگرفتید دادخواست بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از طریق ثبت احوال ودر صورت عدم نتیجه از دادگاه اقدام نمایید

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. ثبت احوال فقط به تقاضای تغییر نام های نا متعارف رسیدگی میکند در صورتی که آراد نام پسندیده ای است و باید به دادگاه حقوقی محل زندگی خودتان دادخواست بدهید هرچند که ثبت احوال صادر کننده سند در شهر دیگری باشد . در دادخواست باید دلایل و استدلال خوب اراده دهید یک استشهادیه محل هم تهیه کنید که مثلا این نام باعث مسخره کردن فرزند در فرهنگ ما می شود. اگر نام دوم از اسم های پیامبر یا امام ها باشد بهتر نتیجه می گیرید. اگر اصرار به این کار دارید انجام دهید اما شاید در بزرگسالی بچه شما دوباره برای برگرداندن نام اولیه خودش دادخواست بدهد پس آینده فرزند را هم در نظر آورید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تغییر نام ، شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست خود را مطرح نمایید و دلایل خود را ارائه بدهید و در صورت رد درخواست باید در دادگاه دادخواست تغییر نام را مطرح نمایید و باید دلیل محکم داشته باشید و

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

سلام. بله با رضایت همسرتان میتوانید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید و درخواست خود را با ذکر دلایل ارایه دهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قابل پیش بینی نیست‌. این موضوع در صلاحیت دادگاه است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق ثبت احوال ودر صورت عدم نتیجه از دادگاه اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اول از طریق ثبت احوال و سپس دادگاه پیگیری کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق دادگاه و هم از طریق اداره ثبت احوال

یک وکیل

از طریق اداره ثبت احوال و در ثورت عدم نتیجه از طریق دادگاه