مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نامه از سفارت عمان برای همراه داشتن داروی مورد نیاز من در کشور عمان

بنده می خواهم به کشور عمان سفر کنم و برای مدت چند ماه اقامت داشته باشم و می خواهم که از سفارت کشور عمان مجوز بردن داروی اعصاب و مصرف آن در کشور عمان را بگیرم به دلیل اینکه این اقلام دارو در کشور عمان بدون مجوز و تاییدیه پزشک ممنوع میباشد لذا نیازمندم که یک وکیل برای من این کار را انجام دهد.

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

کاربر گرامی شما می توانید درخواست وکیل را در صفحه ی اول وبسایت ثبت کنید. وکلای متخصص در زمینه مورد نظر پیشنهادات خود را ارائه خواهند داد.

یک وکیل

با سلام هر چند این کار حقوقی نیست اما می توانید با وکلای سایت تماس بگیرید

یک وکیل

از طریق قسمت مریوطه در این سایت درخواست وکیل نمایید