مشاوره حقوقی رایگان - باغ کشاورزی

سلام باغ پسته قولنامه ای را از پدرم ک در قید حیات است دربنگاه با درج مبلغ توافق شده ک نقدا ب فروشنده پرداخت گردید خریداری کردم اما پول واریز نکردم چون پدرم بدون پول ب من داده ودوتا از برادرام امضا کردن بعنوان شاهد.حالا اگ بقیه وارثین ادعا کنن ایا ملک بین همه تقسیم میشود..ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. خیر. پدر اگر درزمان حیات انتقال داده از ماترک خارج شده ووارثین در صورت اثبات حجر پدر می توانند خواهان چیزی باشند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود انتقال صحیح امادقابل ابطال می تواند باشد