مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کارشناسی

سلام
در پرونده های حقوقی معمولاً بعد از تعیین کارشناس ابلاغ جهت پرداخت دستمزد به خواهان ارسال می گردد که ظرف مدت معین پرداخت کند. سوال اینجاست اگر خواهان پرداخت نکند آیا پرونده مختومه میشود؟
آیا تبصره ای وجود ندارد که بعد از انجام کارشناسی هزینه توسط محکوم علیه پرداخت شود؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. قرار کارشناسی از عداددلایل خارج می شود. ودر صورتی که دلیل دیگری وجود نداشته ویا بدون کارشناسی نشود رای داد قرار رد دعوا صادر میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام. قرار کارشناسی از عداددلایل خارج می شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرار کارشناسی از عداد دلایل خارج می شود. و اگر هزینه را پرداخت کنید اگر خوانده محکوم شود باید هزینه کارشناسی را نیز پرداخت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از صدور قرار کارشناسی ، اگر خواهان ، هزینه کارشناسی را پرداخت ننماید ، کارشناسی از عداد دلایل خارج خواهد شد و قاضی با استناد به سایر ادله حکم صادر خواهد کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هزینه کارشناسی را پرداخت ننماید ، کارشناسی از عداد دلایل خارج خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قرار کارشناسی از عداد دلایل خارج می شود