مشاوره حقوقی رایگان - درخواست افزایش زمان ملاقات فرزند

با درود و احترام
اینجانب بیش از یکسال است که بصورت توافقی از همسرم طلاق گرفتم و جهت ملاقات فرزندم هفته ای یک روز از ساعت 8 صبح تا 7 شب اجازه دیدار دارم.
با توجه به اینکه من و فرزندم در دو شهر دور از هم زندگی میکنیم و به دلیل هزینه و بعد مسافت امکان ملاقات هفته ای 1 روز میسر نیست:
1. آیا میتوانم از دادگاه درخواست افزایش زمان ملاقات نمایم؟(مثلاً بجای هفته ای 1 روز، ماهیانه دو روز متوالی را نمایم؟)
2. در صورت مثبت بودن پاسخ میبایستی چه اقدام قانونی انجام نمایم؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله می توانید دادخواست دهید و دادگاه با توجه به تمام مسائل تصمیم مقتضی می گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید درخواست دستور موقت افزایش ساعت ملاقات فرزند را مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید درخواست دستور موقت افزایش ساعت ملاقات فرزند را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید