مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

همسر من حدود ده سال پیش یک موتور سیکلت فروخته تمام مدارک موجود هست ولی شخصی که موتور خریده برای سند زدن مراجعه نکرده وچند سال بعد موتور با 6 گرم شیشه میگیرن احضاریه برای همسرم اومده که مراجعه نکرده بعد چند سال همسرم ممنوع معامله شده العان که دنبال کاراش هست گفتن باید بره پیش قاضی دفاع کنه از خودش مدارک قلنامه موتور معامله شده هست می خواستم ببینم حکم اش چی میشه اصلا میشه ثابت کرد موتور دست خودش نبوده و فروخته بوده فروشگاهی که معامله توش صورت گرفته موجود خیلی نگرانیم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

سلام بنده وکیل مواد مخدر هستم احتمالا محکوم میشن مگراینکه دفاع قوی و سفارش انجام بشه 09122217972

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه مدارک و شهادت شهود به راحتی می تواند موضوع را ثابت کنید به شعبه مراجعه کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید اثبات نمایید اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مشکل خاصی وجود ندارد و حتما به نزد قاضی مراجعه نمایید و مدارک خود را ارائه بدهد و قاضی خواهد پذیرفت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با ارائه مدارک و شهادت شهود به راحتی می تواند موضوع را ثابت کنید به شعبه مراجعه کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با ارائه مدارک و شهود می توانید موضوع را اثبات کنید جای هیچ گونه نگرانی نمی باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله به قرارداد فروش یا شهود استناد کند