مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی مچ و درصد

باسلام.پارسال طی تصادف از ناحیه مچ دست دچار شکستگی شدم.که در معاینه اولیه توسط پزشکی قانونی بشرح زیر اعلام شد.1_شکستگی از نوع خردشدگی انتهای تحتانی استخوان زندعلی ساعد دست چپ که تحت عمل جراحی وپین گذاری قرار گرفته است.2_جراحت(حارصه)قدام ساق پای راست همراه با تورم.3_کبودی قسمت داخلی زانوی پای راست همراه با تورم.4ساییدگی(حارصه)قدام زانوی پای چپ همراه با تورم وجود دارد.که بعد از سه ماه معاینه مجددبشرح زیر اعلام شد.صدمات درحد مطلوب التیام یافته اندونیاز به معاینه مجدد نیست.ارش تورم بند2به میزان سه دهم درصد دیه کامل تعیین میگردد.ارش تورم بند3به میزان نیم درصد دیه کامل تعیین میگردد.ارش تورم بند 4به میزان نیم درصد دیه کامل تعیین میگردد.سایر صدمات دیه مقدر دارند..خوب پس مشخصا همه صدمات بجز شکستگی مچ دستم درصد تعیین کردن و گفتن شکستگی مچ دیه مقدر داره.حالا میخوام بدونم دیه شکستگی مچ دست چقدره.چون خودم مقصر حادثه شدم و در دادگاه ندانسته اعلام سازش نمودم.حالا پاسخگو نیستن.واز تعیین درصد شکستگی امتناع میکنن.به پزشک قانونی و اجرای احکام مراجعه کردم و همینطور دادگاه.گفتن در خود بیمه تعیین میشه.حالا من اعتماد به تعیین دیه توسط بیمه ندارم.لطفا بندرو راهنمایی کنیین و درصد مچ رو برام تعیین کنید.تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دیه توسط پزشک قانونی در صد ان مشخص و میزان ارزش ریالی آن توسط اجرای احکام معین و جهت دریافت بیمه معرفی خواهد شد

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . دیه خرد شدگی یک سوم دیه کامل دست می باشد یعنی مبلغ 80 میلیون تومان و اگر بدون عیب بهبود یافته باشد دیه ان کم می شود و مبلغ آن 64 میلیون تومان خواهد بود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تعیین دیه با پزشکی قانونی می باشد