مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک؟ تلفن؟

سلام،
یک راننده تاکسی ظاهرا (خیلی خوب و منطقی مودبانه تلفنی از سه تا از دوستانش برای ترخیص فرزند کوچکش درخواست مقداری وجه کرد که آنها دور بودند و زمان برای ترخیص تا رسیدن دوستان کافی نمیباشد) لذا با به رحم آمدن دل سوژه مسافران جوانمرد کمک میگیرد و شماره پلاک و تلفن میدهد و شماره کارت میگیرد که وجه را برگرداند. اما ... به تلفن پاسخگو نیست.
چگونه می‌توانیم اینطور افراد کلاش را بسزای اعمالش رساند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.
و اثبات عنوان مجرمانه نیاز به دلیل و مدرک است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما بتوانید ادعای خود را اثبات نمایید
میتوانید از ایشان شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

پلاک تحویلی ایشان را از طریق پلیس راهور استعلام کنید. در صورتی مالک مشخص داشته باشید میتوانید شکایت خود را مطرح نمایید. با داشتن خط تلفن ایشان نیز میتوانید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با استعلام از مالک خودرو و تلفن اگر همان شخص مدنظر باشد هم شکایت کیفری کلاهبرداری ،تحصیل مال نامشروع می توانید مطرح نمایید
هم شکایت حقوقی دادخواست مطالبه وجه

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کیفری تکدی گری و کلاهبرداری و دادخواست حقوقی مطالبه وجه و خسارات قانونی به صورت هم مزمان و موازی از طریق دفاتر خدمات قصایی ثبت گردد.