مشاوره حقوقی رایگان - تکدی گری انسان بی نیاز و جرم او و به کجا باید شکایت کرد

باسلام
سوال من این هست اگر شخصی صاحب مغازه و خانه و درامد باشد ولی به کرات اقدام به گدایی و تکدی گری کند چطور میشود مانع این کار شد؟
چون بحث ابرو هست و بچه ها خیلی ناراحت هستن از این کار پدرشون

پاسخ ها :

پوریا پرویزی

جناب آقای پوریا پرویزی :

شما میتوانید مستند به ماده 712 قانون مجازات اسلامی از ایشان شکایت کیفری کنید