مشاوره حقوقی رایگان - تکدی گری فرد بی نیاز

درصورتی که فرد دارای مبلغ قابل توجهی پول نقد در حساب شخصی خود باشد و با بی نیازی تکدی گری نماید و صاحب خانه و ملک هم باشد چه باید کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تکدی گری جرم است و در صورت استمرار راهی برای محل امرار معاش باشد ،قابل محازات است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید از طریق دادستان موضوع را پیگیری بفرمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مجازات تکدی گری ، حبس از یک ماه تا سه ماه است ؛ به عبارت دیگر جرم تکدی گری مجازات حبس درجه هشت است.اگر متکدی با وجود توان مالی ، باز هم تکدی گری کند ، مجازات او شدت بیشتری میگیرد. بدین شرح که علاوه بر حبس کلیه اموالی که از طریق تکدی به دست آورده است ، مصادره خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع را به دادستان محل اطلاع دهید