مشاوره حقوقی رایگان - سلام سوالی دارم درمورد تعدیل تفسیر ماده 4آیین نامه نحوه اجرای محکومیت های مالی در اجرای ماده 28

سلام سوالی دارم درمورد تعدیل تفسیر ماده 4 آیین نامه نحوه اجرای محکومیت های مالی در اجرای ماده 28 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی مصوب 1396
لطفا ماده 4را تفسیر کنید ممنون
دراین ماده بیان اگر تعدیل داده بشه صدور جلب منتفی می باشد آیا درسته ؟یا معنی این ماده چیه؟

ماده 4-در صورتی که بدهی،تقسیط یا برای پرداخت آن مهلت تعیین شده باشد و محکوم علیه در
مهلت یا زمان مقرر بدهی یا هریک از اقساط را پرداخت نکند،دادگاه تقاضای محکوم له مبنی بر
حبس وی را بررسی،چنانچه محکوم علیه دادخواستی جهت تعدیل اقساط یا تمدید مهلت تقدیم
نکرده باشد و عذر موجهی جهت عدم پرداخت نداشته و مستنکف بودن وی احراز گردد،تا
پرداخت بدهی یا اقساط به دستور دادگاه حبس می شود.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به گفت و گو و بررسی دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید