مشاوره حقوقی رایگان - نشوز طرفینی

با سلام مدت 4سال هست که با همسرم اختلاف دایبم زوج ناشز و زوجه ناشزه شده . زوجه مستحق نفقه و زوج محق ازدواج مجدد نیست سو معاشرت هردو برای دادگاه محرز شده و یه فرزند دارن که حضانتش با مادر هست آیا زوجه میتونه طلاق با عسر و حرج بده؟ حتما باید مهریه بذل کنه؟ چون مهریه کم و به تعداد 14عدد سکه هست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سوالتان بسیار کلی است به این سکل قابل پاسخ نبست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بذل کامل مهریه نیاز نمی باشد بذل می تواند معادل ،کمتر یا بیشتر مهریه باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات عسر و حرج لازم نیست تمام مهریه بذل بشه.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. دادخواست طلاق به علت عسر و حرج بدهید. تعداد قابل توجهی از مهریه را ببخشید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورت احراز شرایط نامساعد برای زندگی و مشقت بار نیاز به بخشیدن مهریه نمیباشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصورت احراز شرایط عسر وحرج نیازی به بذل نیست ولیکن بذل بخشی از مهریه میتواند موثر باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوجه میتواند
هم درخواست اجرای مهریه را مطرح نماید و هم دادخواست طلاق به
علت عسر و حرج یا شروط 12 گانه مندرج در عقد نامه را اقامه نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با اثبات عسر و حرج لازم به بذل مهریه نیست

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه ب شرایط پیش امده و توضیحات جنابعالی زوجه میتواند دادخواست طلاق به علت حل حدوث شرایط عسر و مرج را مطرح نمایند. ک شرایط عسر وحرج بررسی خواهد شد. ضمنا نیازی ب بذل مهریه نیست اما بخشش تمام یا بخشی از ان میتواند اجرای طلاق را اسانتر کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام زوجه میتواند دادخواست طلاق به علت عسر و حرج را مطرح نماید لازم نیست تمام مهریه بذل شود

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام زوجه دادخواست طلاق بعلت عسر و حرج نماید و بخشی از مهریه را بذل نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا اثبات عسر و حرج نیازی به بذل مهریه نیست.