مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه و فروش ملک

با سلام، بنده مستاجر هستم و در مورخ 1400.07.01 قراردادم به اتمام رسید و مالک بنده زیربار 20 درصد نرفت و پس از شکایت و تشکیل جلسه در مورخه 1400.8.05 در شورا و نداشتن دلایل منطقی و درست موجر جلوی قاضی، قاضی یک هفته بعد رای بر تمدید با شرایط 20 درصد داد و ضمن اینکه مالک به هیچ عنوان شماره حساب اعلام نکرد و جلوی قاضی هم اعلام کرد شماره حسابی نمیدهم و ضمن اینکه پس از رای قاضی درخواست اجور معوقه را خواستار شد موجر که در روز دادگاه به قاضی اعلام کرد که هیچگونه اجور معوقه ای ندارد و همه را مستاجر واریز کرده تا 1400.08.01 و بنده هم با ارسال اظهارنامه پس از رای دادگاه درخواست شماره حساب کردم از موجر و 48 ساعت هم زمان دادم و بازم اعلام نکرد و بنده مابه التفاوت 20 درصد ودیعه رو به حساب سپرده دادگستری واریز کردم و در مورخه 1400.08.26 دادگاه بابت همین دادخواست موجر مبنی بر اجور معوقه بود که حضور پیدا نکرد موجر و بنده حضور پیدا کردم و تمام واریزیهای ودیعه و یکماه اجاره پس از قرارداد قبلی رو ضمیمه پرونده کردم ولی شخصی با بنده تماس گرفت که من ملک رو خریدم و ضمن اینکه برادر مالک هم پیام داد ملک فروخته شده، آیا پس از از رای دادگاه که اعلام شده بر تمدید قرارداد و واریزیهای بنده شخصی که خانه را حالا ندیده و بازدید نکرده خریداری کرده میتواند حکم تخلیه بگیرد یا خیر؟ ممنون میشم راهنمایی کنید که چکار باید کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به بررسی دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه رای تمدید مستاجر صادر و ابلاغ گردیده است و قطعاً بعد از صدور رای ملک به نظر به صورت صوری منتقل گردیده است هیچ ادعایی در خصوص مالکیت شخصی و درخواست تخلیه مسموع نیست در صورتی که نیاز به توضیحات بیشتر می‌باشد از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. اگر ابتدا رای بر تمدید صادرشدهخ خود قرینه بر عدم نیاز شخصی موجر بوده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اینکه رای شورا مبنی بر تمدید قرارداد اجاره صادر شده و شما مبلغ 20 درصد را به حساب صندوق دادگستری واریز کرده اید قرارداد اجاره شما به قوت خود باقی است و موجر نمیتواند درخواست تخلیه نماید جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،موجریاید سند قطعی انتقال ارائه دهد و از این طریق دادخواست برای تخلیه بدهد صرف حرف و ادعا و حتی قولنامه نمیشود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا زمانیکه موجر سند قطعی انتقال سند را نیاورد این ادعا از او پذیرفته نمیشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود..
بنظر با توجه به توضیحات و تمدید قرارداد شما به قوت خود باقی است
موجر باید سند قطعی ارایه دهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چون قرارداد شما تمدید شده است موجر باید حین معامله در اجاره بودن ملک را برای خریدار قید می کرد لذا خریدار حق فسخ دارد و مالک قبلی و جدید هم حق درخواست تخلیه ندارند .