مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای سند منزل

باسلام خدمت شما یه مادر بزرگ بنده بطور نخواست عمه بنده که دختر مادربزرگم میشه بردش از وکالت گرفته برا فروش هرچی که داره و اینا که به ما گفتم رفتم بعد 1سال عزل کردیمش و دو روز بعد این که برده ازش وکالت گرفته بردش یه دفترخانه دیگه دو دانگ از شش دانگ خانه که بنام بود زده بنام خودش یعنی عمه من و مادر بزرگ من سواد نداره و مریض الانم سند خونه و بنچاق برده و نمیده بهش میخواستم بدونم چیکار کنم هم برای سند و دو دانگ که بنام خودش زده مرسی

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
راهکارهای متعددی قابل تصور است
از جمله ابطال سند انتقال دو دانگ به دلیل عدم قصد و.. استرداد اصول اسناد و...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید دادخواست ابطال معامله بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست اثبات حجر مادربزرگ را مطرح نمایید و سپس دادخواست ابطال انتقال سند رسمی دو دانگ خانه را به علت حجر و عدم قصد ، اقامه نمایید و ..
جهت مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بدوا باید حجر مادربزرگ ثابت شود تاموجبی برا انتقالسند محسوب گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر انتقال رسمی انجام شده باید پول آن را مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید داخواست حجر برای مادربزرگ خود بگیرید در ایتصورت میتوانید انتقال را ابطال کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال شما ابعاد گوناگونی دارد . تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به اخذ حکم حجر اقدام نمایید و متعاقبا جهت ابطال دادخواست دهید