مشاوره حقوقی رایگان - زمین ارثی

باسلام و درود و خسته نباشید بر وکلای محترم که واقعا قبول زحمت مینمایند خداوند اجر و ثواب اخروی دهد
به عرض میرسانیم کلیه وراث دادخواستی مبنی بر ابطال کلیه قولنامه های تنظیم شده از سوی خواندگان پرونده نسبت به میزان 40 متر زمین که از مورث اینجانبان بوده که خوانده اول پرونده متصرف و دیوار کشی و به سایرین فروخته حال با تنظیم دادخواست و تائید مالکیت ثبتی موروثی اینجانبان از سوی دادگاه تجدید نظر و بررسی مجدد به دادگاه بدوی و کارشناس نیز مالکیت مورثی اینجانبان را با میزان متراژ و ابعاد تنظیم نموده و تائید بر مالکیت مورثی اینجانبان نموده است در حالکیه وکلای خوانده امتناع از سهم مورث اینجانب میکنند و از سوی دیگر نیز میگویند اگر هم ملکی موروث شما دارد در ملک خوانده پراکنده است و شما نمیتوانید یکجا سهم خود را بگیرید در حالیکه خوانده از موروث خود 2 حبه جداگانه سهم دارد و مورث اینجانب نیز نیم حبه سند جداگانه به نام خود دارد و بدلیل اینکه سهم موروث اینجانب چسبیده به سهم 2 حبه موروث خوانده او از این فرصت سو استفاده و به طرز غاصبانه میزان نیم حبه مورث اینجانب را متصرف و با سهم 2 حبه خود حصار کشی مینماید حال وکلای خوانده مدعی بر مخلوط شدن سهم اینجابان با خوانده شده و نکته دیگر سهم نیم حبه مورث اینجانب عرض کمتر از 3 متر به طول کمتر از 20 متر بوده از قدیم الایام نیز به چنین میزان و متراژ بوده اند زیر اینها یک تخته باغ مو کوچک بودند که به طول به خیابان راه داشتند لهذا وکلای خوانده مدعی نیز بر چنین مساحت نامتعارف هست و هدف و سوء نیت این هست تا دادرس محترم پرونده را با هر حرف و بحثی گمراه کند و لازم بذکر است که طبق تقسیم نامه های قدیم اصلا و ابداً موروث اینجانب با مورث خوانده مشترک و مشاع نبوده و مورث اینجانب با عمو هایم در 2 حبه بودند که آنها میزان سهم یک و نیم حبه خود را قبل از تصرف خوانده پرونده فروختند و میزان سهم موروث اینجانبان باقی مانده و چسبیده به سهم 2 حبه خوانده که وی متصرف و حصار کشی نموده لهذا از شما وکلای محترم درخواست راهنمایی دارم با کمال تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مدارک نیاز به بررسی دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .مدارک باید بررسی گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پاسخ سوال شما دارای جوانب متعددی است جهت مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال شما مستلزم بررسی اسناد شما است و کمی زمان بر است در این آیتم نمی گنجد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام سوال شما قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه بابنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پاسخ سوال شما دارای جوانب متعددی است جهت مشاوره تماس بگیرید