مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به مطالبات چک قبل و بعد اعسار

سلام عرض ادب
سال 92چک به مبلغ 30 میلیون برگشت زدم و سال 97با تقاضای اعسار صاحب چک موافقت شده که به صورت ماهیانه یک میلیون پرداخت کنه تا به حال هیچ وجه ی پرداخت نکرده، درخواست توقیف وثیقه دادم سوالم اینه مطالبات بنده با خسارت و هزینه دادرسی تا به امروز چگونه حساب میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در رای ذکر شده باشد به نرخ روز محاسبه می شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در رای ذکر شده باشد به نرخ روز محاسبه می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از صدور حکم اعسار ، به شما خسارت تاخیر تادیه تعلق نخواهد گرفت ولی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تا زمان پرداخت خسارات محاسبه می گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر در رای ذکر شده به نرخ روز محاسبه میشود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

اگردررای ذکرشده باشد به نرخ روز محاسبه میگردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از حکم اعسار خسارت تاخیر تادیه محاسبه نمی شود . اگر اقساط را پرداخت نمی کند درخواست جلب کنید