مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

با سلام. پدربزرگ ما بعد از پدرمان به رحمت خدا رفته است و از پدرمان سهم الارث میبرد ولی ایشان سهم الارثشان را به ما بخشیده اند ولی این به صورت وصیت نامه دست نویس است که اثر انگشت پدربزگمان دارد و بقیه شاهد ها امضا کرده اند و عموهای من هم حضور داشتند ولی امضا نکرده اند و الان یک زمینی پدر من دارند که میخواهند بفروشند و عموهای ما میگویند این وصیت نامه را قبول ندارند ما چه کار میتوانیم انجام دهیم ؟ ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به وصیت نامه که در واقع نوعی اقرار به بخشش سهم الارث است استناد کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر وصیت نامه
قانونی است شما باید ابتدا دادخواست تنفیذ وصیت نامه به طرفیت همه وراث اقامه نمایید و شهود خود را به دادگاه معرفی نمایید و درخواست انحصار وراثت پدر در شورا مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید و وصیت نامه پدربزرگ را ضمیمه دادخواست نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تنفیذ وصیت نامه به طرفیت همه وراث اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست تنفیذ وصیت نامه به طرفیت همه وراث اقامه نمایید و شهود خود را به دادگاه معرفی نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست تنفیذ وصیت نامه به طرفیت همه وراث اقامه نمایید و شهود خود را به دادگاه معرفی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست تنفیذ وصیت نامه به طرفیت همه وراث اقامه نمایید و شهود خود را به دادگاه معرفی نماییداگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست تنفیذ وصیت نامه به طرفیت وراث دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درو
دادخواست تنفیذ وصیت نامه را به استناد شهود مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه نسبت به وصیت نامه اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست تنفیذ وصیت نامه به طرفیت همه وراث بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با شهادت شهودی که اطلاع دارند اعلام احراز وصیت نامه را بخواهید .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست تنفیذ وصیت نامه به طرفیت همه وراث اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا دادخواست تنفیذ وصیت نامه پدر بزرگ خود را بخواهید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

دادخوست تنفیذ وصیت نامه به استناد شهادت شهود ارائه نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. وصیت نامه بجامانده کاملامعتبر و قانونی است. داخواست تنفید وصیتنامه به طرفیت همه وراث تقدیم کنیدو بت شهادت شهود خود نیز استنادکنید. مخالفت انوهایتان تاثیر در رد موضوع ندارد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست تنفیذ وصیت نامه را به طرفیت همه وراث با استناد به شهادت شهود را مطرح نمایید