مشاوره حقوقی رایگان - این ابلاغیه برام اومده خواهش میکنم راهنماییم کنین بنده تا حالا تجربه شکایت و ... نداشتم نمیدونم چه کنم

موضوع ابلاغیه:

ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

سایر اطلاعات:

مهلت حضور 10 روز از تاریخ 1399/01/18 علت حضور: پيگيری شكايت مطروحه

متن ابلاغیه:

مهلت حضور : 10روز                 نوع علت حضور : پرداخت دیه در حق شاکی  ...... به مبلغ 8/250/000 تومان
دعوي ....... به طرفيت م و الف مبنی بر ضرب و جرح عمدی
با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ می گردد ظرف مهلت مقرر اقدام،در غير اينصورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.

سلام خسته نباشید شاکی خودزنی کرد شهادت شهود فرق میکرد و نتونست ثابت کنه با اجرای مراسم قسامه ثابت کرده ممنون میشم راهنمایی کنین چیکار کنم طرف وکیل گرفت الان این ابلاغیه برام اومده بنده تهرانم و طرف شهرستان شیروان برای من و برادرم این ابلاغیه اومده راهی هست تا بتونم اعتراض کنم یا نه؟ الان هم قرنطینه هست نمیزارن برم شهرستان بنده هم 7 ماهه رفتم سر زندگی و مستاجرم کارگرم و دوماهه نه کار کردم ن درآمدی دارم برای من و برادرم اومده دوتا ابلاغیه جدا گانه توروخدا کمکم کنین طرف داره تو این قرنطینه نهایت استفاده رو میکنه که مسیر سفر ها هم بستست

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

از طریق دفتر خدمات قضایی مراتب عدم امکان مسافرت را طی لایحه ای خطاب به دادیار اجرای احکام کیفری شهرستان شیروان ارسال بفرمایید
پیروز باشید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگر این ابلاغ از اجرای احکام اومده معنیش اینه که حکم قطعی شده و قابل اجراست.باز علیرغم این اگر شما در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشید می توانید نگاه کنین ببینین حکم علیه شما صادر شده حضوری بوده یا غیابی.وثیقه گذاشتید یا نه؟اگر حکم غیابی باشه میتوانین واخواهی کنین اما اگر حکم حضوری باشه دیگه امکان اعتراض وجود نداره.باز اگه وثیقه سپرده باشید و به این احضاریه بی توجهی کنین احتمال داره وثیقه شما را ضبط کنن اما اگه وثیقه نسپردید موضوع فرق خواهد کرد اونوقت فرد مورد نظر باید نیابت به محل زندگی شما بگیرد تا دستور جلب شما را بگیرد.