مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی - کلاهبرداری

باسلام
شخصی از من کلاهبرداری کرد و مبلغ 5 میلیون از من کلاهبرداری کرد .... و بعد از شکایت کیفری و پیگیری های زیاد و فراری بودن طرف، دادگاه حکم غیابی صادر کرد .... حالا بعد از گذشت چندماه ، ابلاغیه برای اینجانب آمده : در خصوص واخواهي آقای....... عليه شما در وقت مقرر فوق جهت رسيدگي در اين شعبه حاضر شويد.
چرا این ابلاغیه برای من اومده؟
باید حتما در دادگاه شرکت کنم؟
راه حلی هست که در دادگاه شرکت نکنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به اینکه حکم غیابی صادر شده محکوم علیه تقاضای واخواهی کرده که به نوعی اعتراض به رای صادره است و شما طرف قرار گرفتید که میتوانید لایحه ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چون حکم غیابی بوده است حالا محکوم علیه دادخواست واخواهی داده است و قاضی دوباره رسیدگی خواهد کرد و حکم جدید صادر خواهد شد و
شما باید حتما در جلسه دادرسی شرکت نمایید . در غیر این صورت ممکن است محکوم بشوید و ..

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به جهت غیابی بودن طرف مقابل اعتراض نموده است در جلسه شرکت نمایید یا وکیل اختیار نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام طرف مقابل به رای غیابیاعتراض کرده و لازمه برای اطلاع از دفاعیات طرف و پاسخ به آنها در جلسه حاضر شوید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در جلسه حاضر شوید و از خود دفاع نمایید .

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به لحاظ اینکه رای صادره غیابی بوده طرف مقابل حق اعتراض داشت رسیدگی به باغ های شرکت نموده و یا وکیل معرفی نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. چونحکم غیابی بوده است. طرف مقابل شما با داشتن دلیل یا بی دلیل به رای صادره اعتراض نموده است. بهتر است در جلسه حاضر شوید و یا لایحه بفرستید. ضمنا میتوانید وکیل بگیرید و معرفی کنید تا در جلسه حاضر شوند.

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

میتوانید بجای شرکت در دادگاه لایحه بفرستید از طریق دفاتر خدمات قضایی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به جای شرکت در دادگاه می توانید ازطریق دفاترالکترونیک قضایی لایحه بفرستید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

رای غیابی بوده فرصت دفاع نداشته. الان دفاع میکند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به اینکه حکم غیابی صادر شده محکوم علیه تقاضای واخواهی کرده و شما اگر نمیتوانید حاضر شوید لایحه بدید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بهتر است حضور داشته باشید و جواب متهم را بدهید. اگر مطلب جدیدی دارید میتوانید لایحه هم بفرستید.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام طرف مقابل شما به رای غیابی اعتراض کرده کرده که به آن واخواهی میگن و بهتره لایحه ارسال کنید

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
1- چون شما طرف دعوا هستید. و باید در شعبه حاضر شده و از ادعای ایشان آگاه شده و از خود دفاع نمائید.
2 و 3- خیر میتوانید وکیل بگیرید و یا لایحه تنظیم و تقدیم نمائید.