مشاوره حقوقی رایگان - درصد غرامت

سلام من سر کارم تصادف کردم شغلم پلیس راهنمایی و رانندگی و23درصد به من معلول خدمتی دادند میخواستم ببنم چند میشه بیمه کوثر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. سوال حقوقی نیست. بیمه تا سقف تعهداتش پرداخت میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میزان غرامت را کمیسیون مربوطه تعیین می کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

غرامت بر اساس قرارداد بیمه ای است که راهنمایی رانندگی با بیمه کوثر منعقد نموده است وقابل پرداخت خواهد بود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با توجه به نظر کمیسیون. و با توجه قرار داد اولیه با بیمه کوثر سقف تعهدات مشخص میشود