مشاوره حقوقی رایگان - درصد غرامت معلول خدمتی

باسلام.بنده پرسنل فراجا بابت تصادف معلول خدمت123درصدتعیین کردن نظرات کلیه وکلا رادرخصوص مبلغ غرامت بردرصد مطالعه کردم اکثرا همان دیه مدنظر هست ولی متاسفانه بیمه کوثر نیروهای مسلح برای123درصدغرامت فقط300ملیون تومان واریز کرده خواهشا ازوکلا درخواست دارم اگه آگاهی کامل دارید درخصوص نحوه محاسبه بیمه کوثر راهنمایی کنیدتاحق بنده ضایع نشه آیا درصد دیه باغرامت فرق دارد ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نسبت به کسری میتوانید دردادگاه طرح دعوی به طرفیت بیمه و کارفرماانجام دهید