مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت خدمتی

باسلام
احتراما اینجانب در کمیسیون 141 ناجا معلول خدمتی تشخیص داده شده لذا برای تعیین درصد به شورای عالی معرفی شدم بعد معاینه سه پزشک معتد و بررسیهای مختلف از کار افتادن شدید درست راست و شبکه عصبی دست راست و گردن تشخیص دادن خواهشمند است بفرمایید درصد و غرامتی که برای اینجانب در قانون مشخص شده چی هست
باتشکر

پاسخ ها :

درصد غرامت معلول خدمتی غرامت معلول حین خدمت معلول خدمتی ناجا غرامت