مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه

با سلام.
بنده برادرم به دلیل قاچاق مشروبات الکلی دستگیر شد بعد من خانه خودمو جهت وثیقه براش گذاشتم حالا حکم بازداشتش اومده ولی خودشو تحویل نداده خونه منم ضبط شده اعتراضم زدم ولی رد شده وحکم قطعی اومد.

حالا برادرم قراره این هفته خودشو به زندان معرفی کنه.
سوالم اینه بعد تحویل دادن برادرم به زندان چه جوری میتونم خونمو آزاد کنم ووثیقه آزاد بشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ضبط شده باشد معمولا امکان آزادی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که عملیات اجرایی ضبط وثیقه در حال انجام باشد و عملیات اجرایی خاتمه پیدا نکرده باشد به دستور دادستان حداکثر تا یک چهارم مورد وثیقه ضبط و مابقی در صورتی که متهم تحویل گردیده باشد با درخواست شما وثیقه آزاد خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام متعاقب ضبط وثیقه امکان آزادی آن وجود ندارد

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام در صورتی که ضبط وثیقه انجام شده باشد امکان آزادی وجود ندارد

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

مطابق با ماده 236 قانون آیین دادرسی کیفری
اگر شما پیش از اتمام عملیات اجرایی برادرتان را معرفی نمائید
دادستان صادر کننده دستور ضبط با رفع اثر از دستور صادره خویش، دستور أخذ یا ضبط حداکثر تا یک چهارم از وجه قرار را صادر می‌کند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتی که ضبط وثیقه انجام شده باشد امکان آزادی وجود ندارد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلامـ. نیاز است بررسی کنید دستور دادستان ک. مبنی بر ضبط وثیفه صادر شده یا عملیات اجرایی جهت ضبط خاتمه یافته یا خیر. در صورتی ک عملیات تمام شده باید امکانپذیر نیست . در غیر این صورت باکسر حد اکثر تا یک چهارم مورد وثیقه . میتوانید فورا با معرفی محکوم و درخواست مبنی بر ازادی وثیقه اقدام کنید. جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.