مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ملک

برای یک ملکی سند گرفتیم. ساالها پیش..حالا یک مدعی پیدا شده با چند شاهد..
و شکایت کرده در دادگاه..
ممکن هست قاضی به نفع اونا رای بده..
با شهادت شهود؟.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید علت طرح دعوی و مدارک ضمیمه دادخواست بررسی دقیق علمی شود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در صورتی ک مدارکی دال بر اثبات مالکیت ملک مورد نظر کند بله این امکان وجود دارد. سابقه مالکیت ملک و انتقالات قابل تشخیص هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید