مشاوره حقوقی رایگان - ثمن

باغی رو پدر من از خواهرش که ارث مادری هست سال 79 خریداری نموده و در قولنامه دستی که خودشون تنظیم کردن ثمن معامله ذکر نشده و در اون قولنامه عبارت فروشنده باغ رو واگذار به خریدار نموده و فروشنده کلیه حق و حقوق خود دریافت نموده و هیچ گونه ادعایی در مورد ملک قید شده ندارد نوشته شده آیا فروشنده می‌تونه زمین رو پس بگیره یا ادعا هبه کنه یا قولنامه رو باطل کنه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای بطلان معامله در هر شرایطی نیتز به ادله کافی است اگر شاهدی دارد و یا اینکه در ثولنامه شرطی مبنی برا ان باشد در این صورت تحت شرایطی ممکن میشود وگرنه خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه یه این جمله که گفته شده تمام حق و حقوقخود را گرقته

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر ادعای هبه قابل طرح نیست
با توجه به اینکه ثمن معامله ذکر نشده معامله تحت شرایطی قابل ابطال است. در مقابل خریدار اگر ثابت کند ثمن معامله به صورت شفاهی مشخص شده و به فروشنده پرداخت شده دعوای بطلان معامله نیز رد میشه .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نمی تواند مگر ادعای خلاف را با ادله اثبات کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ادعا یک بحث و اثبات در مرجع قضایی بحث دیگری است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مورد شما نیاز به بررسی دقیق تر مدارک دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد، اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هبه خیر اگر پرداخت ثمن شفاهی اثبات گردد با توجه به ذکر حق و حقوق دریافت شده موردی نخواهد داشت

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و تحیت لازم است قرارداد مطالعه گردد، تا نظر دقیق تری داده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان دارد
بستگی به مفاد قرار داد و نوع عقد خواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیاز به بررسی قولنامه است ولیکن با توجه به تصرفات بیش از 25ساله پدر شما وعدم اعتراض از ناحیه اشخاص بنظر خیر

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

درمبایعنامه ثمن معامله قید نگردیده پس باطل است