مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث از مادر جدا شده در قید حیات

سلام
پدر مادر من یکساله جدا شدن
قبل از جدایی پدر من خانه ای رو بنام مادرم زده
و مادرم پس از خروج از کشور درخواست طلاق داده و جدا شده
و حالا میخواد خانه ای ک توش هستیم از راه دور ادعای ارث از ملک و غیابی بفروشه
آیا منکه پسر بزرگ هستم میتونم شکایت یا کاری کنم ک خونه از دستمون نره
یا میتونم اقدام ب طلب ارثیه کنم
پیشاپیش ممنونم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر قبلا به نام ایشان شده خیر چون مساله ارث نیست فروش ملک خودشان است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در خصوص ملکی که پدر به نام مادرتان مرده سوال کرده اید خیر زیرا ان ملک جز ارث محسوب نمیشود و به نام مادرتان است. اما نسبت به دیگر ترکه پدر میتوانید درخواست تقسیم و تعیین سهم الارث نمایید. اگر باز پرسشی داشتید از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مالک قانونا مادر شماست و درصورت فوت ایشان میتوانید مطالبه سهم الارث کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر منزل به نام مادر شماست ایشان میتواند درمایملک خود تصرف و آن را بفروشد و نمی توانید ادعای برخلاف آن ارائه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازمند بررسی و گفتگو ست تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ملک متعلق به مادر شما است و مادر هم هنوز زنده است و هیچ ارثی وجود ندارد تا شما ادعا نمایید

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام می فرمایید خانه را به نام مادر زده لذا اینک مادر مالک است و در قيد حیات ، بنابراين بحث ارث هم منتفی می باشد

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

اگر خونه رو فروخته باشند، دیگر بحث ارث پیش نمیاد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ارث برای بعد از فوت است. اما مادرتان که مالک رسمی و قانونی خانه است می تواند خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف را از شما بخواهد.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،وقتی منزل به نام مادرتان است از موضوع ارث خارج میشود.
برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید.