مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

برای تقسیط مبلغ جریمه 320م احتیاج به سند هست؟ اگه سند نباشه میشه یه مبلغی به عنوان پیش پرداخت داد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال مبهم است .برای اثبات اعسار وتقسیط روند رسیدگی باید طی شود وبسته به پذیرش نظر قاضی با توجه به مستندات واوضاع احوال است.نه اخذ سند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در مهلت قانونی دادخواست اعسار بدهید لازم نیست وثیقه یا ضامن معرفی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر محکوم علیه در ظرف مدت 1 ماه از ابلاغ اجراییه ، دادخواست اعسار را اقامه نمایید برای رسیدگی به اعسار نیاز به وثیقه نمی باشد ولی اگر تقدیم دادخواست اعسار بعد از گذشت 1 ماه از ابلاغ باشد ، محکوم علیه باید ابتدا وثیقه غیر منقول بسپارد تا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در مهلت قانونی دادخواست اعسار بدهید لازم نیست وثیقه یا ضامن معرفی کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در مهلت قانونی دادخواست اعسار داده باشید لازم نیست وثیقه یا ضامن معرفی کنید