مشاوره حقوقی رایگان - آزادی سند

درود .. بنده چند ماه قبل برای برادر زنم سند گذاشتم از زندان آزاد شد ... چند روز قبل حکم او صادر شد و خودش را ب زندان زابل معرفی کرد ... من در قرچک استان تهران سند گذاشتم اما متهم در زابل دستگیر و زندانی است ..
سوالم اینه آیا باید ب زابل برم برای گرفتن حکم نیابت آزادی سند یا همین تهران میتونم اقدام کنم ... اینجا از دادگاه پرسیدم گفتن باید بری زابل ... لطفا اگر راه دیگری هست راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست بدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به همان مرجعی که وثیقه گذاشته اید برای فک رهن اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست خودتون را ارسال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از محلی که وثیقه گذاشته اید اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در هر مرجعی که وثیقه یا کفالت را صادر کرده به همان مرجع جهت فک رهن اقدام نمایید . متهم در هر کجا دستگیر شده باید به مرجع صادر کننده حکم جلب انتقال داده شود . مگر اینکه جرم مهمتری در زابل مرتکب شده باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هر مرجعی که وثیقه یا کفالت را صادر کرده به همان مرجع جهت فک رهن اقدام نمایید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در هر مرجعی که وثیقه یا کفالت را صادر کرده به همان مرجع جهت فک رهن اقدام نمایید . متهم در هر کجا دستگیر شده باید به مرجع صادر کننده حکم جلب انتقال داده شود . مگر اینکه جرم مهمتری در زابل مرتکب شده باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت فک وثیقه به مرجعی که وثیقه گذاشتید مراجعه کنید