مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین در پرداخت مهریه

با سلام همسر من بعد از یه بحث فیزیکی شکایت کرده و درجا مهرش رو اجرا گذشته تو ثبت من یه منزل دارم که سه دونگ اون به همسر سابق و 2 تا پسرم دادم خودم الان با پسر اول م تو منزل ساکن هستم همسر فعلی من به دلیل شرط ضمن عقد در منزل استیجاری با قولنامه به نام خودش ولی پول پیش رو من دادم
الان 100 درصد مهریه رو گذاشته ثبت
سوال من کارمند هستم و فقط همین 3 دونگ خونه و یه پراید دارم که از خرمشهر می رم ابادان برای کار و شغل م تاسیسات بیمارستان ه و لوازم و جعبه ابزارم تو ماشینه
سوال اول می تونم اموال رو د قسمت مستثنایات نگه دارم یا مصادره می شه
دوم الان که 100 مهر رو گذاشته می تونه بعدا مجدد دادگستری هم اقدام کنه چونگه یک چهارم حقوق رو می برن
من یک پدرم با 4 فرزند و دخل و خرج هم که می دونید ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
منزل مستثنیات دین محسوب میشه البته تحت شرایطی.اما خودرو در صورتی که اثبات شود وسیله امرار معاش است میتواند جزٕ مستثنیات باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تحت شرایطی منزل جزء مستثنیات دین تلقی خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما اثبات نمایید که خودتان در منزل زندگی میکنید جز مستثنیات محسوب میشود و قابل توقیف نیست در غیر این صورت توقیف و به مزایده گذاشته خواهد شد و