مشاوره حقوقی رایگان - حقوق زوجه بعد از طلاق و فوت همسر

دختر من فروردین ماه حکم طلاق گرفت و همسرش به حکم طلاق اعتراض زد ولی همسرش دقیقا یکماه بعد فوت شد و بعد از فوت دامادم یعنی اردیبهشت اعتراض رد شد و حکم طلاق نهایی شد در حالیکه همسرش در قید حیات نبود. میخواستم بدونم با توجه به اینکه دامادم بیمه تامین اجتماعی پرداخت میکرد آیا از حقوق دامادم دختر من هم سهمی دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به شماوره بیشتر دارید تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر حکم طلاق قطعی نبوده و صیغه طلاق هم جاری نشده می تواند از مستمری وی استفاده نماید