مشاوره حقوقی رایگان - قطع شدن مستمری

سلام من در حال حاظر مستمری شوهرمرحومم رامیگیرم اگر بصورت رسمی ارگانی استخدام شوم حقوق مستمری شوهرم قطع میشود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر قطع نمی شود
می توانید از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر شما مستحق دریافت حقوق همسر هستید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خیر، اشتغال زوجه چه در خصوص بیمه شدگان تأمين اجتماعي و چه مشمولین قانون استخدام کشوری مانع دریافت حقوق مستمری نیست و البته ازدواج مجدد زوجه نیز باعث قطع حقوق مستمری نخواهد شد.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. از محل استخدام جدید سوال کنید.

ناهید جامعی

سرکار خانم ناهید جامعی :

سلام خیر این امر مانع از دریافت مستمری نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که قطع نخواهد شد اما بهتر است از طریق ارگان مربوطه نیز تحقیق و تفحص بفرمائید.