مشاوره حقوقی رایگان - اموال محجور

خواهرم محجور دارم و اموال هم دارد . بعد فوت مادرم خانواده تصمیم گرفتن هرکسی ایشان را نگه داشته باشد اموالشان بعد فوت خواهرم مربوط به نگهدارنده ایشان شود و طی صورتجلسه ای امضاء زدن. 1)الان از لحاظ ثبت قانونی این صورتجلسه داخلی باید چکار کنم تا بعد فوت خواهرم دچار مشکل نشوم؟2)آیا این صورتجلسه اعتبار قانونی دارد و بعد فوت خواهرم اموالشان به من منتقل می شود یا امضا زنندگان میتونن مجدد ادعا سهم داشته باشند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تملک اموال محجور ، این صورت جلسه هیچ ارزش قانونی نخواهد داشت مگر ... جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی دارد حجر اعلام شده یا خیر خیلی موارد دیگر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید برای ایشان قیم نصب شود وهر گونه صورت جلسه غیر قانونی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد