مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام همسرم درخواست طلاق داد رای طلاق صادر شد به شرط پرداخت مهریه و رای تا سه ماه اعتبار داره. ایشون الان درخواست اعسار دادن و باز به رای اعسار هم اعتراض کردن. سوالم اینه رای تا سه ماه بعد از رای طلاق اعتبار داره یا تا سه ماه بعد از قطعی شدن رای اعسار؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

رای طلاق تا مشخص شدن اعسار اعتبار دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
مشاوره تلفنی شوید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تا زمان صدور حکم طلاق اعتبار دارد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه بابنده تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اعتبار گواهی عدم امکان سازش مقید به دو زمان است :
1_زوج ظرف سه ماه از تاریخ ابلاغ رای قطعی عدم امکان سازش باید این رای را به دفتر طلاق تسلیم نماید . اگر تسلیم نکند از درجه اعتبار ساقط است .

2_ از تاریخ تسلیم این رای به دفتر طلاق سه ماه مهلت دارد جهت اجرای صیغه طلاق به همان دفتر طلاق مراجعه کند . اگر مراجعه نکند رای از درجه اعتبار ساقط می شود .