مشاوره حقوقی رایگان - رضایت

سلام خسته نباشید سوالم اینه که پرونده ای که دو طرف میخوان رضایت بدن آیا باید به دفتر اسناد مراجعه کنند یا پیش وکیل برن؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رضایت بین دو نفره می تواند به دفاتر اسناد رسمی مراجعه و رضایت نامه محضری تنظیم نمایید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام میتوانند به شعبه مربوطه مراجعه کنند و یا از طریق دفتر اسناد رسمی اقدام کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به شعبه مراجعه کنید و رضایت خود را اعلام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام می‌توانندبه شعبه مراجعه رضایت خود را اعلام نمایند یا اینکه از طریق دفتر اسناد رسمی رضایت خود را اعلام نموده و بعد از آن رضایت نامه مذکور را به شعبه ارائه دهند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید لز طریق شعبه ویا دفتر اسناد رسمی رضایت را اعلام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دفتر همان شعبه دادگاه که پرونده در آن مطرح است طرفین مراجعه کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید لز طریق شعبه ویا دفتر اسناد رسمی رضایت را اعلام نمایید