مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی

زمینی دارم داخل طرح هادی بنیاد مسکن کل زمین و مسکونی اعلام کرده ولی جنگل داری میگه ملی باید چیکار کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید اول تشریف ببرید اداره ثبت ببینید سند مالکیت شما به دلیل جنگلی بودن باطل شده یانه اگر باطل نشده، با استناد به مصوبه بنیاد مسکن مجوز ساخت بگیرید. از طریق سایت دادراه تماس بگیرید بیشتر توصیح میدم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به ادارهثبت مراجعه و پیگیر شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به اداره ثبت مراجعه نمایید تا وضعیت سند شما مشخص شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق ثبت مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به اداره ثبت مراجعه نمایید تا وضعیت سند شما مشخص شود .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر زمین در طرح هادی و مسکونی اعلام شده و جنگلبانی آن را ملی اعلام نموده می توانید به نظریه اداره منابع طبیعی و جنگلبانی معترض تا وضعیت زمین مشخص کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید حسب مورد ، دادخواست اعتراض به آگهی منابع ملی شدن زمین یا دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 56 را اقامه نمایید و