مشاوره حقوقی رایگان - دروغ در ثبت سند توسط موکل

همسر من وکالت خانه ای رو که به نام من بود و به ایشان وکالت کامل داده بودم را چند سال پیش در مقابل گرفتن پول قرضی به شخص دیگری که من نمیشناختم واگذار کرده بوده. بعد از چند سال و بعد از چند بار دست به دست شدن این وکاتنامه از شخصی به شخص دیگر بدون اینکه من حتی روحم خبر داشته باشه ظاهرا موکل آخری سند رو منتقل کرده به نام خودش. من در تمام این سالها فکر میکردم هنوز وکالت به نام همسرم هست. وقتی متوجه شدم که شخصی که سند رو منتقل کرده بود برای رفع تصرف آمد. سوال من در مورد چیزی هست که در سندی که منتقل شده نوشته شده و من باور دارم دروغ است. نوشته شده که مبلغ فلان قدر به فروشنده که اسم من هست بابت انتقال سند داده شده و به اقراره ثبت شده. در صورتی که من روحم هم خبر نداشته و نمیدونم چرا دفتر اسنادی که این سند رو ثبت کرده چنین چیزی نوشته. میخواستم بپرسم از چه کسی باید شکایت کنم و آیا ثبت اقرار به دروغ در سند قابل اثبات و پیگیری هست یا نه.

پاسخ ها :

حوا عیدی

سرکار خانم حوا عیدی :

سلام اسناد رسمی صرفا قابلیت ادعای جعل دارند. میتوانید طرح شکایت کرده و ادعای جعل و سپس درخواست ابطال سند را داشته باشید. بنظر می‌رسد در این خصوص کمک گرفتن از وکیل مورد نیاز حضرتعالی باشد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید