مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ و حق استفاده

درود بر شما...اینجانب در یک اپارتمان ده واحدی به اتفاق 4 نفر دیگه چهارتا پارکینگ داریم یعنی هر نفر یک پارکینگ سندی دارا هستیم. لازم به توضیح میباشد این ملک چون دو نبش هست و سازنده طبق سند چهارتا پارکینگ بیشتر تامین نکرده و دوتا دستگاه تجاری دیگر در نبش این ملک ساخته و جداگانه فروخته و این اپارتمان دارای یه درب ورودی میباشد که ساکنین مستقیم از درب رفت امد میکنن و دارای اسانسور میباشد .. اما در قسمت دیگر اپارتمان 4 پارکینگ ساخته شده که متعلق به ان چهار نفر میباشد. و از طرفی یک درب چوبی گذاشته که پارکینگ دارها معمولا از این درب جهت تردد در پارکینگ استفاده میکنن و یه سرویس بهداشتی در پارکینگ گذاشته با علم به اینکه سازنده اعلام کرده این در و این دستشویی مختص به پارکینگ دارها میباشد. حال ما چهار نفر بخاطر اینکه از محل پارکینگ سرقت بعمل امده. ما هم تصمیم گرفتیم ان درب چوبی رو قفل نماییم. حالا یک نفر که پارکینگ هم ندارد اعتراض کرده که شما چرا درب قفل میکنید در صورتی که قبلش ایشان اعتراض داشت که درب چوبی رو ببندید بوی دود مارو اذیت میکنه .. ایا ایشون الان حق اعتراض دارن در صورتیکه سازنده اعلام کرده باشه درب و دستشوی مال پارکینگ دارها میباشد .. ممنون میشم راهنمای کنید. سپاس از شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درب پارکینگ جز مشاعات تلقی می‌شود و هزینه و تعمیر آن بر عهده کلیه مالکین است لذا طبعا احد از مالکین نیز می‌تواند نسبت به قفل نمودن درب پارکینگ معترض شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

درب پارکینگ جز مشاعات است و هزبنه تعمیر به عهده کلیه مالکین است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما نمی توانید بدون موافقت همه مالکان درب را ببندید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید رضایت همه مالکین اخذ شود