مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر بزرگ

سلام زنی 40 ساله هستم مطلقه از هیچ ارگانی حقوق دریافت نمیکنم پدرم سال 62 فوت کردن مادرم بازنشته هستن و من بیمه مادرم هستم پدر بزرگم سال 78 فوت کردن بازنشسته نیروهای مسلح بودن مادر بزرگم تا سال 85 حقوق ایشان را دریافت میکردن حالا سوال من اینه ایا من میتونم حقوق پدر بزرگم رو برای خودم برفرار کنم ؟ ( من نوه پسری ایشان هستم )

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

سلام وقت بخیر. بله با توجه به رای اخیر دیوان عدالت اداری می‌توانید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله با توجه به رای اخیر دیوان عدالت اداری می‌توانید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به رای اخیر دیوان عدالت اداری می‌توانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله با توجه به رای اخیر دیوان عدالت اداری می‌توانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با توجه به رای اخیر دیوان عدالت اداری می‌توانید