مشاوره حقوقی رایگان - پرونده اجراییه چک

با سلام. بنده خواهان دعوی مطالبه وجه چک هستم که درخواست صدور اجراییه داده ام و به خوانده ابلاغ شده و مهلت قانونی نیز به پایان رسیده. برای تشکیل پرونده اجراییه چه اقدامی باید انجام دهم و چه مدارکی نیاز است؟ هزینه ای در این مرحله دریافت میشود؟آیا باید خودم مالی از محکوم علیه معرفی کنم؟یا دادورز خود اقدام میکند؟ برای استعلام اموال به کجا مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. به شعبه صادر کننده حکم مراجعه و تقاضای تشکیل پرونده اجرایی می نمایید. چنانچه مالی از وی می شناسید معرفی و تقاضای توقیف و اجرای حکم از آن مال را می نمایید. چنانچه مالی سراغ ندارید از دادگاه درخواست استعلام از اداره ثبت اسناد و املاک را می نمایید و چنانچه باز هم مالی از وی پیدا نشد تقاضای جلب وی را نمایید

یک وکیل

با سلام علاوه بر ثبت املاک درخواست استعلام از پلیس راهور برای توقیف خودرو و همچنین استعلام از کلیه بانک ها را بنمایید.هزینه اجرا مبلغ زیادی نیست.

پرسشگر :

سپاس از پاسخ وکلای عزیز. مدیر دفتر دادگاه گفتند برای اجراییه نیاز به شاهد است. شاهد برای اجراییه چه شرایطی باید داشته باشند؟ باید کارمند دولتی باشند؟ تشکر از پاسخ شما

یک وکیل

شاهد برای اثبات چه مسئله ای؟!!!!!!!!