مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

سلام من خانمم تامین خواسته برای توقیف ماشین گرفته منم تازه تپسی ثبت نام کردم بیکارم میخوام با ماشین کار کنم آیا میتونه ماشینو بگیره آیا ثبت نام تپسی تاریخش مهمه یا نه فقط همین که کار کنی ملاک واسه دادگاه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثبت‌نام بعد از توقیف باشه امکان رفع توقیف وجود ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید لایحه مستثنیات ارایه نمایید اما باید اثبات نمایید که خودرو وسیله کار واز ان راه معاش خودرا بدست می اورید می توانید از همان مکان گواهی ببرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی برای کار لا ماشین ارایه دهید و ماشین دیگری نداشته باشید از توقیف جلوگیری میشود. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید تا مورد دقیقتر بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ربطی به زمان ندارد وشما فقط باید ثابت کنید که امور زندگی شما با این ماشین میچرخد و جز مستثنیات دین است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید برای دادگاه محرز شود که وسیله امرار معاش است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله زوجه میتواند خودرو را توقیف کند مگر شما

حسین جهانگیری

جناب آقای حسین جهانگیری :

با سلام اگر ثبت‌نام شما در تپسی بعد از توقیف باشه امکان رفع توقیف وجود ندارد. از طرفی میتوانید با اثبات اینکه جز موارد مستثنات دین و وسیله امرار معاش هست شاید بتوان حکم گرفت.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید برای دادگاه محرز شود که وسیله امرار معاش است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر تنها وسیله امرار معاش باشد رفع توقیف می گردد و اگر بعد از توقیف باشد امکان رفع نمی باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای دادگاه باید محرز شود که وسیله امرار معاش است.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر تنها وسیله معاش باشد قابل توقیف نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ثبت‌نام شما در تپسی بعد از توقیف باشه امکان رفع توقیف وجود ندارد. از طرفی میتوانید با اثبات اینکه جز موارد مستثنات دین و وسیله امرار معاش هست شاید بتوان حکم گرفت.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بله تاریخ ثبت نام وشروع ب کارتان در تپسی مهگ است ب جهت گواهینامه اشتغال ب کاری ممکن است از شما بخواهند. اما در صورتی ک جدای از تپسی با ماشین خود امرار معاش میکنید و وسیله کار شماست جزو مستثنیات دین بوده و میتوانید رفع توقیف ان را بخواهید.