مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخدمات

درود وعرض ادب
من سال1397طلبی داشتم .در شورا حکم قطعی صادر شد و توقیف ملک ازطرف مقابلم انجام دادم وحالا که اجرای احکام شعبه من دستور داده به ثبت برای سند زدن به نفع من پاسخ دادند ازطرف شعبه1اجرای احکام کیفری آباده ،برج10سال99نامه زده شده به ثبت احوال بنابر ممنوع الخدمات بودن بدهکاره
لطفا منا راهنمایی کنید من به طلب مالیم برسم
در حال حاضر قاضی اجرای من با قاضی اون اجرای کیفری در تبادل هستند چرا ممنوع الخدمات شده
آیا مقام قضایی میتونه جلوی اجرای حکمی که برای من صادرشده را بگیره
ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ممنوع الخدمات باشید نمی توانید اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت ممنوع خدمات از ارائه هرگونه خدمات دولتی منع خواهید شد

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر رای قطعی به نفع شما صادر شده، تقاضای صدور اجرائیه کنید. سوال مبهم است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه ممنوع الخدمات باشید نمیتوانیداقدام کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت ممنوع خدمات از ارائه هرگونه خدمات دولتی منع خواهید شد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. سوالتان مبهم است. اگر شما ممنوع الخدمات شده اید نمیتوانید از هیچ خدمت قانونی استفاده کنید. اما در صورتی که اجرایبه صادر شده باشد جای نگرانی نیست سعی در حل و فصل موضوعی که منجر ممنوعیت شده کنید. و درصورتی که طرف مقابلتان ممنوع الخدمات باشد نباید مانعی برای استیفای حقوق شما باشد. با قاضی شعبه صحبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ممنوع الخدمات باشید نمی توانید اقدام کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سوال مبهم است از پنا مشاوره استفاده نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله به حق خودمی رسید اگرمالی دارد توقیف کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر بدهکار ممنوع الخدمات باشد
شما نمی توانید مال بدهکار را به اسم خود انتقال بدهید مگر اجرا احکام موافقت نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

از ثبت اسناد سوال کنید که به چه دلیل و از طرف کدام مرجع ممنوع الخدمات شده است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر بدهکار ممنوع الخدمات باشد باید با رایزنی قضات اجرای احکام و دادستان شهرتان موضوع موردی، جهت تنظیم سند شما باز شود.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر ممنوع الخدمات باشید نمی توانید اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر ممنوع الخدمات باشید نمی توانید اقدام کنید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

باسلام
علت را باید از مرجعی که شما را ممنوع الخدمات کرده جویا شوید