مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخدمات

با سلام . درصورت مراجعه به ثبت احوال برای رفع ممنوع الخدمات آیا شناسنامه را ثبت می‌گیرد و یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر نمیگیرد مگر شناسنامه مشکل داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ممنوع الخدمات هستید باید از مرجعی که این دستور را صادر کرده مورد را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صورت ممنوع الخدمات بودن ، کد ملی شما توقیف میگردد و امکان انجام خدمات اداری امکان
نخواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ممنوع الخدمات شدن صرفا یک بخش نامه بوده است و دستور العمل و لازم الاتباع نیست برای اجرای احکام مدنی که در حال حاضر نیز انجام نمی‌شود با مراجعه به شعبه اجرای احکام مدنی رفع ممنوع الخدماتی را درخواست دهید چرا که در حال حاضر توجیه قانونی ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از اداره ثبت احوال با دستور قضایی اقدام کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

در صورت ممنوع الخدمات بودن دارات دولتی خدمات نمیدهند ، شناسنامه شما توقیف نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور ممنوع الخدماتی داده پیگیری کنید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی خیر به صرف موضوع نمی‌گیرند

مینا احمدی

مینا احمدی :

رفع ممنوعيت خدمات از همان مرجعي صورت ميگيرد كه اين ممنوعيت اتفاق افتاده

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر ممنوع الخدمات هستید باید از مرجعی که این دستور را صادر کرده مورد را پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. سوال جنابعالی مفهوم نیست کلیه اقدامات در حال حاضر با کارت ملی (شماره کد ملی)اشخاص ثبت و اجرا می شود . گرفتن شناسنامه معنی ندارد .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق مرجعی که دستور ممنوع الخدماتی شده

پیگیری کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام از طریق مرجعی که دستور ممنوع الخدماتی داده پیگیری کنید

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

ممنوع الخدماتی شناسنامه را بی ارزش می کند. و نیازی به گرفتن آن نیست

یک وکیل :

با سلام
با توجه به متن پرسش خیر اداره ثبت احوال چنین اختیاری ندارد .

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.