مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام سامانه ثنا برای ایرانیان مقیم خارج از کشور

با سلام
همسر بنده در آلمان ساکن هستند و نیاز به سامانه ثنا دارن
به سایتی https://international.adliran.ir/sana/index#/RealRegister
مراجعه کردیم اما متاسفانه عملیات رو ناموفق اعلام میکنه
همسر بنده کارت ملی قدیمی دارن و برای کارت ملی جدید اقدام و برگه درخواستشون موجود است
چطور میتونین کمک کنین ؟

خواهرشون ازشون وکالت که در سفارت ثبت شده را دارن و در وکالتنامه صراحتا قید شده که برای مراجعه به دستگاههای قضایی و ثبت نام در سامانه ثنا و دریافت رمز و کد کاربری و وقتی که خواهرشون به دفاتر قضایی مراجعه کردند متاسفانه باهاشون همکاری نکردن
آیا با مراجعه به قسمت رایانه مجتمع قضایی می تونن همسر بنده را در سامانه ثنای خودشون به عنوان موکل وارد کنند با همون وکالتنامه یا خیر ؟ در صورت مثبت بودن جوابتون به کدام مجتمع قضایی می تونن مراجعه کنن ؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خود شما نیز می توانید به صورت غیر حضوری در سامانه ثبت‌نام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید به صورت غیر حضوری در سامانه ثبت‌نام کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید به صورت غیر حضوری در سامانه ثبت‌نام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به صورت غیر حضوری در سامانه ثبت‌نام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام همسر شما میتواند در آلمان از طریق سفارت اقدام به درخواست ثبت نام ثنا نماید یا با ارائه کپی پاسپورت و مدارک از طریق دفتر سرپرستی دادگاه ( شعبه ارجاع ) درخواست اجازه ثبت نام ثنا نمایید یا

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

می توانید به صورت غیرحضوری در سامانه ثبت نام نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

ازطریق سفارت ایران درآلمان این امر میسراست درصورتی که بنتیجه نرسیدید تماس بگیرید

یک وکیل

با سلام
جهت سهولت امر خودتان می توانید به صورت غیر حضوری ثبت نام‌کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سامانه به صورت غیر حضوری ثبت نام کنید