مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اجاره بها منزل مسکونی بمدت 3 ماه توسط مستاجر

با سلام و دورود بنده اپارتمانی رو اجاره دادم اجاره نامه ( عادی با امضا دوشاهد) که تا زمان انقضا قرارداد دو هفته بیشتر باقی نمانده مستاجر الان 3 ماه و 18 روز است که اجاره پرداخت نکرده بنده از یک ماه قبل اظهارنامه فرستادم که پایان قرارداد تخلیه کنید و اجاره سه ماه هم پرداخت کنید با شناختی که دارم و صحبت هایی که انجام شده قصد تخلیه نداره از بزرگواران سوال دارم که اکنون که دو هفته تا پایان قراداد مونده بدلیل عدم پرداخت 3 ماه اجاره دادخاست تخلیه فوری بدهم یا تا پایان قرارداد صبر کنم ؟؟ (لازم بذکر در قرارداد ذکر شده در صورت نپرداختن اجاره یک ماه قرار داد فسخ)
اگر جواب مثبت است از انجایی که مستاجر ودیعه نزد من داره چطور میتونم در یک دادخاست هم اجور معوقه و هم تخلیه فوری و هم اخذ ضرر و زیان وارده به منزل رو خاستار بشم لطفا عنوان دادخاست هارو راهنمایی بفرمایید . هدف بنده از سوال اینست که چکار کنم که زمان رسیدگی تسریع پیدا کند زیرا دو هفته تا پایان قرارداد باقی نمانده مراحل اداری و تشکیل جلسات هم وجود دارد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازمند مشاوره و گفتگو می باشد در صورت نیاز تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مخاطب عزیز موضوع شما نیاز به گفت و گو دارد و اظهار نظر مستلزم توضیحات دو طرفه است لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

فردای آخرین روز قرارداد دادخواست دستور تخلیه بدهید و از طریق شورای حل اختلاف پیگیری نمائید. ان شالله خیلی زود و کمتر از دوماه به نتیجه می رسید. برای دریافت جزییات امر تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و اخذ توضیحات بیشتر از شما می باشد