مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام خانمم مهرشو بعد از ترک منزل گذاشته اجرا و خانمم فکر میکرد من خیلی چیزها به نامم دارم ولی مثلا مغازه قولنامه ایه و فروشنده میگه به پدرم فروخته و اموال دیگر هم هیچکدام سند ثبتی نداره و تا به حال هم به غیر از دو ماشین چیزی توقیف نکرده آیا میتونه ملک قولنامه ای را بدونه داشتن قولنامه توقیف کنه و یا تا یکسال پیش گردش حسابهام خوب بودند ولی یکساله زیاد بدهکار بودم ایا میتونم مهریه رو قسطی کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مهریه شرعا و قانونا باید به همسرتان پرداخت نمایید. و همسرتان برای توقیف اموال باید مدارکی که دال بر مالکیت شما باشد به دادگاه ارائه نماید. به هر حال شما هم می توانید با استناد به شهادت شهود دادخواست اعسار تقدیم دادگاه نمایید و تشخیص معسر بودن شما با دادگاه میباشد و در صورت تایید این مسئله مهریه تقسیط خواهد شد.

یک وکیل

با سلام بله می توانید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید.در خصوص قولنامه یا اجاره نامه هم بدون اثبات مالکیت شما قابل توقیف نیستند.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

شما می توانیدباتقدیم دادخواست تقاضای اعساروتقسیط راازدادگاه داشته باشید...درصورت نیاز به نوشتن دادخواست تماس بگیرید